CROSSCHAIN SWAP PLATFORMU - ByteDex

CROSSCHAIN SWAP PLATFORMU


🚨 CROSSCHAIN SWAP PLATFORMU 🚨

Bytedex olarak 200 farklı token/coinin kendi arasında işlem yapılabilmesini sağlayan ByteDex CS (CrossChain Swap) platformu pazartesi günü itibariyle açılacaktır. Resmi açılış öncesi Türkiye topluluğumuzun test çalışmalarına katılımını bekliyoruz.

Platformumuza https://bytedex.io/change linkinden ulaşarak işlem yapabilirsiniz.

🚨Lütfen aşağıdaki uyarıları okuyunuz!

🛑 Platfrom üzerinde yapacağınız işlemler gerçek işlemlerdir. İşlemler tamamen blockchain üzerinde gerçekleşmesi sebebiyle iptal edilemez yada geri çevrilemezler!

🛑 Lütfen işlem yaptığınız token/coinlerin ve verdiğiniz cüzdan adreslerinin doğru olduğundan emin olun! Yanlış türde gönderilen token/coinler yada yanlış cüzdan adresine gönderilen token/coinler geri getirilemezler ve kaybolurlar!

🛑 İşlem süreleri genel olarak blockchain ağlarının yoğunluğuna bağlı olarak 5 dakika ile 30 dakika arasından değişebilir. Lütfen panik yapmadan bekleyiniz.

🛑 20 dakika içerisinde gerçekleşen işlemlerde, işlem sırasında size gösterilen bakiye tam olarak gönderilir. 20 dakikayı aşan işlemlerde o andaki kur fiyatı üzerinden gönderim sağlanır. Ekranda gördüğünüz gönderilecek miktar ağ ücretleri ve işlem ücretleri kesilmiş şekilde net olarak elinize geçecek miktardır. Neyi görüyorsanız onu alacaksanız demektir.

🛑 İşlemlerde bir çok likitide sağlayıcısı ve altyapı sağlayıcı ile birlikte çalışılmaktadır. Genel olarak platformda KYC gerekli değildir ancak bazı işlem çiftlerinde ve belli miktarın üzerinde swap işlemine bağlı olarak işbirliği yapılan 3. Parti sağlayıcıların KYC talebi olabilir. 

🛑 Kredi kartı ve Banka kartı ile alımlar yine KYCsiz olarak önümüzdeki günlerde sisteme entegre edilecektir. Kripto satımı ve banka hesaplarına çekim işlemi Byte Exchange bünyesinde ve KYC ile mümkün olacaktır.

🛑 Sistemde kullanıcı hataları nedeniyle oluşacak kayıplardan tamamen kullanıcıların kendisi sorumludur. Blockchain üzerinde gerçekleşen işlemler geri alınamaz. Yanlış türde token gönderimi, yanlış cüzdan adreslerine yapılan gönderimler geri getirilemez. 

🛑🛑 Platformda gördüğünüz hata, eksiklik yada görüşlerinizi support@bytedex.io adresine e-posta ile bildirebilirsiniz

Post a Comment

0 Comments