Crypto Power. AMA Türkçe çevirisi.! - ByteDex

Crypto Power. AMA Türkçe çevirisi.!



 +Adım İsmail Köeoğlu, Estonya'da kayıtlı ve bize tüm dünyada faaliyet göstermemizi sağlayan, 3 AB onaylı kripto ticareti lisansına sahip Bytedex Technologies Ltd. şirketinin CEO'suyum.

2014 yılından itibaren Crypto sektöründeyim. Crypto ticareti ve blockchain teknolojileri ile aktif olarak ilgileniyoruz. Ağırlıklı olarak o zamandan beri yazılımlarda geliştiriyoruz.

Ayrıca, Online MBA'ler ve kurslar gibi ABD'deki tanınmış üniversitelerden blockchain teknolojileri sertifikasına sahibiz.

-Soru 1: ByteDex nedir?


+AMA katılımcıları için bu video ile ByteDex'i açıklığa kavuşturacağız

Bytedex'i anlamak için kısa bir videomuz var.

https://youtu.be/xNdbc1I6YYk


Bytedex, Byte Exchange (Merkeziyetsiz hibrit bir borsadır.) Byte Wallet, Byte Chain, BEXT Token ve Bytedex topluluklarına sahip bir ekosistemdir.  Her birinin kendine has özellikleri  vardır. 


-Kulağa harika geliyor 🔥😍


+Evet, bunun güzel olduğunu biliyoruz!

-Tamam 👍👌 Sonraki Soru ✅


+Lütfen soruyu alayım.. 


-Soru 2: ByteDex'in temel özellikleri nedir?

+Bu soru için teşekkür ederim ama açıklamam biraz uzun sürecek çünkü ekosistemdeki her bir yapının özelliklerini açıklayacağım Byte Exchange, kullanıcının Byte Wallet, Metamask, Trust veya Tronlink vb. DEX cüzdanlarıyla ticaret yaptığı merkeziyetsiz bir hibrit borsadır. Bu değişim önemlidir, çünkü kullanıcı kendi gözetimini elinde tutar ve merkezi borsalar gibi   bilgisayar korsanlığı, sızıntı vb .sorunlara olanak  vermeden merkezi borsalarda bulabileceğiniz her şeyi sağlayacağız.

peki neden önemli?

çünkü kriptonuzu merkezi borsa cüzdanlarına her gönderdiğinizde bu, blok zincirinde size borsaya ait cüzdanlara token gönderdiğiniz anlamına gelir.yani kriptonu tanımadığın birine sırf ticaret için veriyorsun. Kriptonuz elinizde kalmalı, artık.  Evinizin tapusunu gerçek hayatta başkaına  vermezseniz, kriptoda da böyle bir şey yapmamalısınız.Bayt Değişimi bunu sağlıyor. Geliştirme sürecinin neredeyse sonuna geldik ve yarın Byte Exchange testlerini yeniden başlatacağız.  Kullanıcı yatırımlarını güvence altına almak için Bitgo ve Fire Blocks gibi saklama hizmetleriyle çalışacakAgaian, merkezi bir borsa olsa bile, kullanıcı yatırımlarını sunucularımızda tutmayacağız ve son olarak ByteDex Crosschain Swap  platformu, kullanıcılara 5 ila 20 dakika içinde farklı blokakchain ağlarında olsa  bile 200'den fazla farklı token coin para arasında takas yapma olanağı sağlar. Ayrıca kredi ve banka kartlarıyla ödeme seçeneği ve banka hesaplarına para çekme seçeneği de ekleyeceğiz, bu nedenle Bytedex Crosschain Swap işlevseldir  ve  kullanıcı bunu bytedex.io açılış sayfasında görebilir.Byte Wallet, Binanace'in Trust cüzdanı ve MetaMask ile aynı altyapıyı kullanan bir DEX cüzdanıdır.  CEX HEX ve DEX ingilizce Türkçe ve Rusça dilleri ve daha fazlası ile Hybrid exchange'imize tam bağlantı özelliği ile Byte Exchange, DEFI dünyasını Bytedex Ekosistemine açacak olan Blockchain sistemimizdir.


Önümüzdeki yıl piyasaya sunacağız ve tüm borsa NFT piyasası Dapps'lerini bunun üstüne koyacağız.Byte chain harika olacak ve kısa sürede ekosistemimizi dünyanın zirvesine çıkaracakBEXT Token, diğerleri gibi Bytedex Ekosisteminin ana birimimizdir.  BNB, GT, vb. gibi muadilleri. Artık P2PB2B, Coinsbit, Indoex (KYC'siz) ve 2 DEX Pancakeswap ve Sunswap ( Justswap)  listeleniyor.

Şu anda haftada yaklaşık 10 milyon dolarlık ticaret hacmimiz var, bu bizim için de oldukça  iyi CMC'de 20K izleme listesi Ve son nokta ByteDex Communities.  Her ülke kendi topluğunu oluşturacak ve bizzat yönetimde yer alabilecek ve her ülkeden elde edilen gelirin %20'sini topluluk bütçesi olarak alacak özgün bir topluluk yaklaşımımız var.  Net gelirin %50'sini BEXT token staking eden insanlara dağıtıyoruz.  Yani dünyada ilk kez doğrudan proje kurulu üyesisiniz ve ekosistem ticari faaliyetlerinden gelir elde ediyorsunuz. Şimdi https://bytedex.org adresinde yayında olan ByteDex topluluk forumumuzu açtık.  Herkese ve tüm projelere açıktır.  Gruplar, forumlar, sohbet grupları, kendi profilinizi ve daha fazlasını oluşturabilirsiniz.

Forum, kullanıcılarımızı teşvik etmek için ByteDex Rewards jetonu olan JIM jetonunu kazanabileceğiniz uçsuz bucaksız bir airdrop ve ödül yeridir.  JIM , net pazarlama ve reklam geliri ile desteklenecektir.  ByteExchange'te JIM TOKEN BEXT TOKEN ile çift olacak ve forumumuzdan da gelir elde edebilirsiniz umarım sizi sıkmamıştır ama ByteDex sıradan bir proje değildir ve içinde birçok özellik vardır.  Güçlü bir yasal altyapıya sahip deneyimli bir ekiple, kripto sektöründe onlarca yıl sürecek sağlam ve sürdürülebilir bir eko sistem oluşturmak için çalışıyoruz.

-Çok Güzel ⚡️⚡️⚡️⚡️

 -İyi iş ve Harika Ekosistem 👌

 -Devam edelim Soru 3 : ByteDex nasıl çalışır?

+Bytedex 2 ana prensipte çalışır.1- Kullanıcıları güvence altına almak için 2-toplulukla etkileşim kurun!ByteDex ekosistem olarak tüm parçalar birbiriyle etkileşimli olarak etkileşime girer ve tüm bu bağlantı ve  BEXT Token tarafından sağlanan etkileşim.  BEXT Token, ekosistem üzerinde hayati roller taşıyan bir yardımcı program belirtecidir.  ByteDex'in bir parçası olduğunuzda, bir yandan kripto sektöründe ihtiyacınız olan çoğu şeyi sağlıyorsunuz.

-Soru 4 : Byte Hybrid Exchange üzerinde çalışmak üzere 3 formatta oluşturulan $BEXT Coin?BEXT Token'ın kullanımı, Ekonomisi ve Metrikleri nedir?


+ ERC-20, BEP-20 TRC-20.  Bu fırsatla BEXT token ile değişimde 350 token çifti oluşturabiliriz.  Ethereum, BSC veya Tron üzerindeki token olup olmadığı önemli değil, BEXT ile  blok zincirinde kolayca ticaret yapabilirsiniz.BEXT Token Max arzı, tüm Ekip, pazarlama, rezerv dahil yaklaşık 312 M'dir.  Maksimum dolaşımdaki arz için maksimum 212 M olabilir Bu sabit bir tedariktir ve önümüzdeki aylarda piyasa durumuna göre geri alım ve Yakma operasyonlarımız olacak, stake etmeye başladığımızda ve borsayı tam olarak çalıştırdığımızda ve walletBEXT Token ekosistemimiz için güçlü ve güvenilir bir token tasarladı.  BEXT'i tüm borsalara yayacağız ve herkes için kripto birimi olarak kullanılabilirliği onaylamak için BEXT için yeni kullanım alanları ekliyoruz.  BEXT, hızla kuracağımız ve diğer alanlara yayacağımız ekosistemde sıkışıp kalmayacak.  Bir gün BEXT'in kripto dünyasındaki herkesin cüzdanında tutması için bir zorunluluk olacağına inanıyorum.  BEXT

-Soru 5 : $BEXT sahibine faydaları nedir?

+BEXT Staking size elde edilen net Byte Exchange gelirinin %50'sini verir.  Sadece CMC'ye bakın, borsaların iyi hacimler ürettiğini göreceksiniz ve her bir borsa gelirini hesaplayabilirsiniz Sadece alım satımdan Bunu BEXT token stake'edenler ile paylaşıyoruz!Byte borsası, staking'i ödemek için piyasadan BEXT satın alacak ve bu da olumlu bir etki yaratacaktır.  BEXT Token fiyatlarında çünkü bu, günlük olarak elde edilen gelire göre bizim tarafımızdan kesin bir miktarda BEXT tokeni satın alınacağı anlamına gelir. Bu tokenleri BEXT token stake edenlere haftalık aylık yıllık olarak dağıtacağız, bu gerçek ekonomi gerçek gelirle desteklenir.Şu anda BEXT tutarsanız  Cüzdanınızda belirli bir süre için, BEXT TOKEN sahiplerine %3 JIM Token vergisi dağıtıyoruz.  BEXT'i tutmak cüzdanlarda da karlı.  Ayrıca BEXT token sahipleri ve stake edenlerin diğerleri arasında bazı özel ayrıcalıkları olacaktır.  Token ön satış ico. döneminde, satışa sunulan her proje, BEXT pay sahiplerine ve BEXT sahiplerine büyük indirimlerle sunulacak.  Birinci ve VIP olacaksınız.  Ayrıca borsalarda BEXT ile komisyon ödemeniz size ekstra indirimler sağlayacak ve işlem yaptığınız BEXT hacmi size ekstra indirimler kazandıracaktır.  Borsalarda KYC'yi tamamlayan referanslarınızdan da BEXT kazanacaksınız.  BEXT, ekosistemin kanı gibidir.  BEXT'iniz varsa, Bytedex'te sizin için çok rahat.


-harika 😊

 -Bir sonraki soruya geçelim 

-Soru 6 : ByteDex'in gelecekteki hedefleri nelerdir?


 +1- Byte Exchange, önümüzdeki 3 yıl içinde ilk 10 listesinde yer alacak

 2- ByteChain, önümüzdeki 5 yıl içinde DeFi ve GameFi için ana üs olacak

 3- Dünyada yerel ByteDex platformları ile topluluklarımızı diğer ülkelere en az 10 ülkeye yayacağız

 4- BEXT jetonunun önümüzdeki 2 yıl içinde milyonlarca sahibi olacak

 5- ByteDex önümüzdeki 3 yıl içinde en az 25 milyar dolarlık bir ekosistem olacak, iddialı görünüyor değil mi?  Ama şu anda gittiğimiz gerçek bu.  


-Moderator :

Bu harika ve güçlü hedefler 🔥


-Soru 7 : ByteDex Exchange'in diğer (BORSA) Exchange'lerden farkı nedir Ve Exchange'inizde kullanıcılar için ne gibi özellikler hazırladınız?

+Byte Exchange yani kendi teknolojimizle oluşturduğumuz Hybrid. Kullanıcıların işlemlerini doğrudan blok zincirinde gerçekleştirirken, merkezi borsalarla aynı rahatlığı sağlıyoruz. Swap platformlarından farklı olarak Byte Hybrid exchange, fiat ödemeleri, gelişmiş ticaret grafikleri, müşteri desteği, etkinlik, güvenlik ve kolay kullanımlı bir arayüz sağlar. Arka tarafta gelişmiş bir eşleştirme motoru ve yüzlerce akıllı sözleşme oluşturduk. Bu arada hem BEXT Token hem de JIM TOKEN Coinscope tarafından incelendi. BEXT Token 96/100 ve JIM token 90/100 aldı, bunlar kurumun bir proje için şimdiye kadar verdiği  en yüksek puanlardır. Ana özelliklerimiz  iyi denetlenmiştir. Şimdi ekosistem üzerinde bilinen tüm saldırı türleriyle sızma testleri yapıyoruz. Tamamen lansmandan sonra  açık bir bug bounty açacağız. 

-Benzersiz cevaplar için teşekkürler. 

Post a Comment

0 Comments